Burak Yılmaz Eşi - Bomba iddia! Burak Yılmaz ile Ceylan Çapa... | Magazin ... - Burak yılmaz eşine 1 milyon tl'lik cip hediye etti.

Burak Yılmaz Eşi - Bomba iddia! Burak Yılmaz ile Ceylan Çapa... | Magazin ... - Burak yılmaz eşine 1 milyon tl'lik cip hediye etti.. Burak yılmaz,15 temmuz 1985 tarihinde antalya'da doğdu.manolya yılmaz adında bir kardeşi vardır. Çift, iki yıl sonra özür dilenmesiyle bir araya geldi ancak evlilik yine mümkün olmadı. 11 sayfalık dilekçesinde i̇stem yılmaz çapıcı iddialarda bulundu. Burak yılmaz'a eşi i̇stem yılmaz boşanma davası açtı. Burak yılmaz eşine 1 milyon tl'lik cip hediye etti.

İstem yılmaz, pekin'deki türk başkonsolosluğu'na sığınarak yardım istedi. Çocukluk aşkı i̇stem atilla ile 2014 yılında evlenen golcü futbolcu, eşiyle 2018 yılında boşanmıştı. Ünlü futbolcu burak yılmaz'ın eşi i̇stem yılmaz, boşandıktan bir süre sonra eşinin 2018'e ait kira, aidat, elektrik, su ve doğalgaz faturalarını ödemediğini belirterek harekete geçti. 12 milyon tl tazminat ve aylık 65 bin tl nafaka talep eden i̇stem yılmaz'ın talebi mahkemece haklı görülmeyerek, 1,3 milyon tl tazminat ve aylık 10 bin tl nafaka ödenmesine karar verildi. Trabzon spor 'da forma giyen burak yılmaz ile eşi i̇stem yılmaz anlaşmalı boşanma kararı vermişlerdi.

Burak Yılmaz ve eşi doğum günü partisinde - CumCuma.com
Burak Yılmaz ve eşi doğum günü partisinde - CumCuma.com from www.cumcuma.com
Nazlı isminde bir kızımız oldu. Ünlü futbolcu burak yılmaz'ın eşi i̇stem yılmaz, boşandıktan bir süre sonra eşinin 2018'e ait kira, aidat, elektrik, su ve doğalgaz faturalarını ödemediğini belirterek harekete geçti. Milli futbolcu burak yılmaz'a şiddet gördüğü şikayetiyle boşanma davası açan i̇stem yılmaz, düğün günü cumhurbaşkanı tayyip erdoğan, eşimi telefonla arayarak 3 çocuk yapmamızı istedi. Beşiktaş kaptanı burak yılmaz, yeni yıla mutlu giriyor. İstem yılmaz'ın önümüzdeki günlerde davayı geri çekeceği söyleniyor. İstem yılmaz, burak yılmaz'la 2006'da tanıştı ve 3 yıllık birlikteliğin ardından 2009'da evlenme kararı alsalar da nikâha bir gün kala kına gecesinde burak yılmaz'ın neden olduğu tartışmalar yüzünden tören iptal edildi. Galatasaray ve milli takım'ın 'kral' lakaplı golcüsü burak yılmaz'a eşinden boşanma davası! Burak yılmaz,15 temmuz 1985 tarihinde antalya'da doğdu.manolya yılmaz adında bir kardeşi vardır.

Mahkeme dün resmi kararını çiftin boşanması yönünde açıkladı.

Milli futbolcu burak yılmaz ile eşi i̇stem yılmaz anlaşmalı boşandı. Galatasaray ve milli takım'ın 'kral' lakaplı golcüsü burak yılmaz'a eşinden boşanma davası! Dava açan i̇stem yılmaz 65 bin tl nafaka 12 milyon tl tazminat talep etti. Burak yılmaz'ın hamile eşini dövüp, karnındaki çocuğu da aldırmak istemesi. İstem yılmaz, eşi burak yılmaz'dan dayak yediği iddiasıyla boşanma davası açtı. Habertürk'ten hakan yağcı'nın haberine göre, dört aylık hamile olan i̇stem yılmaz, önce kendisini darp ettiği iddiasıyla burak yılmaz için evden uzaklaştırma kararı aldırdı. 12 milyon tl tazminat ve aylık 65 bin tl nafaka talep eden i̇stem yılmaz'ın talebi mahkemece haklı görülmeyerek, 1,3 milyon tl tazminat ve aylık 10 bin tl nafaka ödenmesine karar verildi. Burak yılmaz,15 temmuz 1985 tarihinde antalya'da doğdu.manolya yılmaz adında bir kardeşi vardır. Trabzon spor 'da forma giyen burak yılmaz ile eşi i̇stem yılmaz anlaşmalı boşanma kararı vermişlerdi. Burak yılmaz eşine 1 milyon tl'lik cip hediye etti. İstem yılmaz, burak yılmaz'la 2006'da tanıştı ve 3 yıllık birlikteliğin ardından 2009'da evlenme kararı alsalar da nikâha bir gün kala kına gecesinde burak yılmaz'ın neden olduğu tartışmalar yüzünden tören iptal edildi. Burak yılmaz'ın yakın arkadaşı, futbolcu ile eşi i̇stem yılmaz arasındaki krizi anlattı. Milli futbolcu burak yılmaz'a şiddet gördüğü şikayetiyle boşanma davası açan i̇stem yılmaz, düğün günü cumhurbaşkanı tayyip erdoğan, eşimi telefonla arayarak 3 çocuk yapmamızı istedi.

İstem yılmaz, şiddet gördüğü gerekçesiyle boşanma davası açtığı eşinden, 12 milyon lira tazminat ve 50 bin lira nafaka istedi. Özel hayatı böyle birinin futbol kariyeri uzun sürmez. Burak yılmaz'ın yakın arkadaşı, futbolcu ile eşi i̇stem yılmaz arasındaki krizi anlattı. Çin'de oynayan milli futbolcu burak yılmaz'a eşi i̇stem yılmaz, 'hamileyken beni dövdü' deyip boşanma davası açmıştı. Milli futbolcu burak yılmaz ile eşi i̇stem yılmaz anlaşmalı boşandı.

Burak Yılmaz'ın eşi hamile mi?
Burak Yılmaz'ın eşi hamile mi? from img3.aksam.com.tr
Milli futbolcu burak yılmaz'a şiddet gördüğü şikayetiyle boşanma davası açan i̇stem yılmaz, düğün günü cumhurbaşkanı tayyip erdoğan, eşimi telefonla arayarak 3 çocuk yapmamızı istedi. Bu sefer gündem olan kişi burak yılmaz! Milli futbolcu burak yılmaz ile eşi i̇stem yılmaz anlaşmalı boşandı. Kariyerini çin'de sürdüren futbolcu burak yılmaz ile eşinin kavgası günlerdir manşetlerde. Çin'de oynayan milli futbolcu burak yılmaz'a eşi i̇stem yılmaz, 'hamileyken beni dövdü' deyip boşanma davası açmıştı. Özel hayatı böyle birinin futbol kariyeri uzun sürmez. Burak yılmaz'a eşi i̇stem yılmaz boşanma davası açtı. Çin'de top koşturan burak yılmaz'ın eşi i̇stem yılmaz, şiddet gördüğü gerekçesiyle boşanma davası açtı.

Çift, iki yıl sonra özür dilenmesiyle bir araya geldi ancak evlilik yine mümkün olmadı.

Burak yılmaz'a eşi i̇stem yılmaz boşanma davası açtı. Mahkeme dün resmi kararını çiftin boşanması yönünde açıkladı. Milli futbolcu burak yılmaz ile eşi i̇stem yılmaz anlaşmalı boşandı. Şubat ayında 4 yıllığına 28 milyon euro'ya imza atarak çin'in beijing guoan kulübüne transfer olan yıldız futbolcunun eşi i̇stem yılmaz , eşinden şiddet gördüğü iddiasıyla boşanma davası açtı. 11 sayfalık dilekçesinde i̇stem yılmaz çapıcı iddialarda bulundu. Şubat ayında 4 yıllığına 28 milyon euro'ya imza atarak çin'in beijing guoan kulübüne transfer olan yıldız futbolcunun eşi i̇stem yılmaz, eşinden şiddet gördüğü iddiasıyla boşanma davası açtı. Yılmaz, eski eşi i̇stem atilla ile barıştığını sosyal medyadan duyurdu. Eşi karşılık verdiyse kesin kendini yere atmıştır bu. A milli futbol takımımız ile fransa'da olan burak yılmaz'a eşi i̇stem yılmaz boşanma davası açtı. İddiaya göre i̇stem yılmaz hamileliğini bahane etti, 41.5 milyon tl'nin peşine düştü. 2016'da ikinci bebeğine hamile kalan i̇stem yılmaz, burak yılmaz'ın çin'in beijing guan takımında oynarken kendisini kürtaj ol diyerek dövdüğünü iddia etmişti. Çiftin, resmi nikahı önümüzdeki günlerde yapması bekleniyor. 'en çok kazanan türk futbolcu' ünvanına sahip burak yılmaz, şiddet gördüğü iddiasıyla kendisinden boşanmak isteyen eşi i̇stem yılmaz ve iki çocuğunun oturduğu evin kirasını ödemedi.

Mahkeme dün resmi kararını çiftin boşanması yönünde açıkladı. Bir zamanlar galatasaray'ın yıldız oyuncusu olan burak yılmaz, 2009 yılında şimdiki eşi i̇stem yılmaz ile tam evlenecekken, kına gecesinde yaşanan büyük bir tartışma sonucu ayrılmışlardı. Ünlü futbolcu burak yılmaz'ın eşi i̇stem yılmaz, boşandıktan bir süre sonra eşinin 2018'e ait kira, aidat, elektrik, su ve doğalgaz faturalarını ödemediğini belirterek harekete geçti. İstem yılmaz, burak yılmaz'la 2006'da tanıştı ve 3 yıllık birlikteliğin ardından 2009'da evlenme kararı alsalar da nikâha bir gün kala kına gecesinde burak yılmaz'ın neden olduğu tartışmalar yüzünden tören iptal edildi. Şubat ayında 4 yıllığına 28 milyon euro'ya imza atarak çin'in beijing guoan kulübüne transfer olan yıldız futbolcunun eşi i̇stem yılmaz , eşinden şiddet gördüğü iddiasıyla boşanma davası açtı.

Burak Yılmaz eski eşiyle yeniden evleniyor! - Bursa.com
Burak Yılmaz eski eşiyle yeniden evleniyor! - Bursa.com from www.bursa.com
Burak yılmaz'ın yakın arkadaşı, futbolcu ile eşi i̇stem yılmaz arasındaki krizi anlattı. Çin'de oynayan milli futbolcu burak yılmaz'a eşi i̇stem yılmaz, 'hamileyken beni dövdü' deyip boşanma davası açmıştı. İstem yılmaz, eşi burak yılmaz'dan dayak yediği iddiasıyla boşanma davası açtı. Şubat ayında 4 yıllığına 28 milyon euro'ya imza atarak çin'in beijing guoan kulübüne transfer olan yıldız futbolcunun eşi i̇stem yılmaz, eşinden şiddet gördüğü iddiasıyla boşanma davası açtı. Eşim de 'ben 4 çocuk istiyorum' dedi. Nazlı isminde bir kızımız oldu. Burak yılmaz'la iki yıl önce evlenen i̇stem yılmaz, eşinden şiddet gördüğü iddiasıyla mayıs ayında bakırköy aile mahkemesi'ne boşanma davası açtı. Çift, iki yıl sonra özür dilenmesiyle bir araya geldi ancak evlilik yine mümkün olmadı.

Çocukluk aşkı i̇stem atilla ile 2014 yılında evlenen golcü futbolcu, eşiyle 2018 yılında boşanmıştı.

Milli futbolcu burak yılmaz ile eşi i̇stem yılmaz arasında görülen boşanma davasında mahkeme tarafların boşanmalarına karar verdi. Trabzon spor 'da forma giyen burak yılmaz ile eşi i̇stem yılmaz anlaşmalı boşanma kararı vermişlerdi. İstem yılmaz, pekin'deki türk başkonsolosluğu'na sığınarak yardım istedi. Milli futbolcu burak yılmaz ile eşi i̇stem yılmaz anlaşmalı boşandı. Yeşil sahalarda umduğunu bulamayan yılmaz'a bir darbe de eşi i̇stem yılmaz'dan geldi. Burak yılmaz'dan eşi i̇stem yılmaz'a karşı dava (velayeti istedi). Dava açan i̇stem yılmaz 65 bin tl nafaka 12 milyon tl tazminat talep etti. Şubat ayında 4 yıllığına 28 milyon euro'ya imza atarak çin'in beijing guoan kulübüne transfer olan yıldız futbolcunun eşi i̇stem yılmaz , eşinden şiddet gördüğü iddiasıyla boşanma davası açtı. İstem yılmaz'ın burak yılmaz'dan 10 milyon tl tazminat istediği de öne sürülmüştü. Milli futbolcu burak yılmaz'ın eşi i̇stem yılmaz, hamileyken kocası tarafından darp edildiği, konsolosluk görevlilerinin yardımıyla hastaneye götürüldüğünü söyledi. Burak yılmaz'a eşi i̇stem yılmaz boşanma davası açtı. Burak yılmaz'la iki yıl önce evlenen i̇stem yılmaz, eşinden şiddet gördüğü iddiasıyla mayıs ayında bakırköy aile mahkemesi'ne boşanma davası açtı. Kavganın nedeni ise burak'ın bekarlığa veda partisinde rus kadınlarla.

Burak yılmaz'dan eşi i̇stem yılmaz'a karşı dava (velayeti istedi) burak yılmaz. Burak yılmaz eşine 1 milyon tl'lik cip hediye etti.

Posting Komentar

0 Komentar

Ad Code